Vesti

Doboj, 23.-25. Mart 2017.

SEMINAR „INSTRUMENTI I INOVATIVNI ALATI ZA OBLIKOVANJE PROGRAMA PARTICIPATIVNE DEMOKRATIJE – CIVILNI DIJALOG“

Doboj1

Članovi Dunava 1245 su uzeli učešće na ovom Seminaru organizovanom kao jedna od aktivnosti u okviru projekta "Putevima EU". Delegaciju Dunava 1245 su činila gospoda: Mile Milunović, Radovan Mišić i Josip Varga i Radovan Ilić. Srbiju su na ovom događaju predstavljali partneri Dunav 1245 i opština Sremski Karlovci.

Detaljnije

2. Mart 2017.

Video konferencija mladih u kancelariji udruženja "Dunav 1245"

tedEdClub

TED-Ed klub Karlovačke gimnazije imao je priliku da se 02.03.2017. u kancelariji udruženja građana ,,Dunav 1245'' poveže sa drugim članovima TED-Ed klubova iz SAD i Poljske putem konferencijskog video poziva. Učenici su razmenjivali ideje i iskustva, smejali se, plesali i zaista doživeli jedno sjajno iskustvo.

Detaljnije

17. Februar 2017

Sastanak u vezi realizacije projekta "Putevima EU"

slika1

Održan je sastanak sa članovima Udruženja na kome su odabrani predstavnici za gostovanje na događaju u okviru Projekta "Putevima EU" koji se održava u Doboju 5-7. marta o.g. Udrućenje će predstavljati naši sugrađani: Mile Milunović, Radovan Mišić i Josip Varga, dok će 4-ti član biti naknadno određen. Razmenjene su informacije u vezi budućih projekata i partnerske uloge Udruženja.


14. februar 2017.

LAG saradnja: češka delegacija u poseti LAG Fruška gora-Dunav

cesi1

Tokom 14. i 15.-og februara 2017. je realizovana poseta 5-člane češke delegacije iz češke LEADER mreže koju je predvodio g. Roman Haken, član Evropskog odbora za socijalni i ekonomski razvoj. Ostali članovi delegacije su bili predstavnici 3 češke lokalne akcione grupe. Domaćin češkoj delegaciji su bili članovi Upravnog odbora LAG Fruška gora-Dunav, a opština Beočin je bila domaćin.

Detaljnije

Skorašnje vesti